Кадър Guardian NewsВидео с папа Франциск, който се измъква от лапите

...
Кадър Guardian NewsВидео с папа Франциск, който се измъква от лапите
Коментари Харесай

Папата удари по ръката нахална жена

Кадър Guardian News

Видео с папа Франциск, който се измъква от лапите на почитателка, се трансформира в шлагер в обществените медии с мнения по отношение на бързата реакция на Светия отец, написа Дарик .

Франциск беше посрещнал на площад Свети Петър и се обръщаше, когато една жена извика нещо, сграбчи го за ръка и съвсем го накара да падне.

83-годишният глава на католическата черква направи мимика, преди да успее да се освободи, като плесна два пъти по ръката дамата.

След това продължи обиколката си, вървешком с известни усложнения, като поддържаше малко по-голямо разстояние от посетителите, и последователно още веднъж се отпусна, когато влезе в контакт с други деца.

Коментарите в Twitter най-много поддържат инстинктивната реакция на понтифа.

" Той е човек. Папа, който не е ваксиниран против болежка или отбягване на реакция на болежка ", се споделя в един от типичните мнения.

В първата си литургия през Нова година, папата жигосах в сряда „ цялото принуждение над дами “ като „ опозоряване на Бог, роден от жена “, позиция, подчертана от няколко запалянковци в Twitter.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Мед
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР